Privacy verklaring

De stichting MOTO INSIDE gevestigd te Weert, Middelstestraat 30, 6004 BK, en verantwoordelijke voor de gegevensverwerking, Zoals de Wet bescherming persoonsgegevens vereist, zijn de verwerkingen van persoonsgegeven aangemeld bij de Toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

MOTO INSIDE is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Daarom willen wij u in dit privacystatement heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop MOTO INSIDE persoonsgegevens verwerkt gebruikers van onze app en bezoekers van onze website.

Deze privacyverklaring omschrijft welke persoonsgegevens de MOTO INSIDE App verwerkt en voor welke doeleinden deze persoonsgegevens worden gebruikt.

Welke persoonsgegevens verwerken wij standaard:
  1. Voornaam achternaam;
  2. Geboortedatum;
  3. Adres;
  4. E-mailadres;
  5. Telefoonnummer(s);
  6. Geslacht;
  7. Nationaliteit;
  8. Browsercookies

De faciliteiten kunnen voor bij het aanbieden van deelnametickets of lidmaatschappen zelf aanvinken welke informatie zij relevant vinden in het kader van een verantwoorde beoefening van de sport en het organiseren van evenementen. Dit kan zijn:

 

  1. Licentienummer(s)
  2. Contactgegevens 
  3. Rij- en transpondernummers, klasses en motortype.
  4. Sportdiscipline
  5. Contact-gegevens van naasten in geval van nood.
  6. Medische gegevens. 
  7. Vrijwilligersfuncties
  8. Vrije velden (toegevoegd door de facility)
Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens
  • Om u te kunnen informeren over onze initiateven;
  • Wanneer u producten en/of diensten van een van de MOTO INSIDE aangesloten faciliteiten afneemt; 
  • Wanneer u contact heeft met de MOTO INSIDE. Dit contact kan telefonisch zijn (waarbij gesprekken door het Serviceteam kunnen worden opgenomen voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden), maar hieronder verstaan wij ook indien u ons via email benadert, het contactformulier invult, meedoet aan enquêtes, prijsvragen of (panel) onderzoeken, gebruik maakt van onze (mobiele) websites inclusief de app, inlogt op uw account, u aanmeldt voor nieuwsbrieven of ons via social-media benadert;
  • Voor interne analyses voor procesverbetering, de ontwikkeling van producten en diensten en marktonderzoek;
  • Om leden/bezoekers van (nieuwe) producten en diensten van MOTO INSIDE op de hoogte te houden, rechtstreeks maar ook bijvoorbeeld door campagnes via social media, waarbij MOTO INSIDE rekening tracht te houden met voorkeuren op basis van aangeschafte of afgenomen producten en/of diensten en interesses op basis van met uw toestemming vastgelegd gebruik van onze (mobiele) websites (inclusief de gebruikte app).
  • Voor de registratie en publicatie van deelnemers. 
Email

Wanneer u uw toestemming heeft gegeven voor het verzenden van een nieuwsbrief dan wordt deze toegezonden. U kunt uw toestemming altijd intrekken door u af te melden voor de betreffende nieuwsbrief in de afmeldlink.

Uw e-mailadres wordt verder gebruikt voor het toesturen van informatie over (nieuwe) producten en diensten door MOTO INSIDE, indien u daarvoor toestemming heeft gegeven. De toestemming kunt u altijd intrekken door gebruik te maken van de afmeldlink in het toegezonden e-mailbericht of door een email te sturen naar info@motoinside.app

Recht van verzet 

Indien u in het geheel geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten of diensten, dan kunt u een email sturen aan info@motoinside.app , onder vermelding van AVG. 

Derden

De MOTO INSIDE kan uw persoonsgegevens aan de volgende derden verstrekken:

  • In de App aangesloten faciliteiten (enkel wanneer een persoon zich daar lid maakt of aanmeld voor een training).
  • verwerkers van MOTO INSIDE (voor de uitvoering van de dienstverlening)

MOTO INSIDE verstrekt uw gegevens niet aan andere derden tenzij u daarvoor uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven of  MOTO INSIDE daartoe verplicht is op grond van de wet of een rechterlijke uitspraak.

Social Media 

MOTO INSIDE gaat graag, via het web en (eigen) social media kanalen, in dialoog met leden, klanten, gebruikers van de app en bezoekers van de website over haar organisatie, producten en/of diensten. Het doel is om nuttige en relevante informatie te bieden en/of vragen die via social media kenbaar worden gemaakt te beantwoorden. MOTO INSIDE volgt actief hiervoor het internet en social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en Instagram. Hierbij spant MOTO INSIDE zich in om discussies op deze kanalen te volgen, daaraan deel te nemen en/of proactief op in te gaan en individuele, relevante vragen en opmerkingen te beantwoorden. MOTO INSIDE behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om niet op iedere vraag of opmerking te reageren. Aan het wel of niet inhoudelijk reageren kan dan ook geen enkel recht worden ontleend. Het kan voorkomen dat bij het deelnemen aan discussies en het beantwoorden van vragen of het reageren op opmerkingen, MOTO INSIDE (persoons-) gegevens vast zal leggen. Deze zullen uiteraard in overeenstemming met dit privacy beleid worden verwerkt. MOTO INSIDE is niet verantwoordelijk voor de omgang met persoonsgegevens door andere deelnemers aan zijn social media kanalen of de content op zijn social media kanalen. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kan kunt u contact opnemen met MOTO INSIDE via info@motoinside.app.

Gebruik van cookies 

MOTO INSIDE maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een klein eenvoudig bestandje met gegevens dat of op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen of in de sessie van uw browser staat.
In het Cookie statement onderaan leest u alles over het gebruik van cookies door de MOTO INSIDE.

Websites van MOTO INSIDE en andere websites

Op de website van MOTO INSIDE treft u een aantal links aan naar andere websites. MOTO INSIDE kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Beveiliging voor uw gegevens

MOTO INSIDE zal uw gegevens uitsluitend gebruiken voor de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden en ze niet langer bewaren dan noodzakelijk is of wettelijk verplicht is. MOTO INSIDE treft adequate technische en organisatorische maatregelen om uw gegevens te beveiligen. 

Vragen

Heeft u na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan:
MOTO INSIDE, t.a.v. de afdeling Privacy. Middelstestraat 30, 6004BK Weert of email: info@motoinside.app

Wijzigingen 

MOTO INSIDE behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy- en cookiebeleid. Wij adviseren u dan ook om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht.

Weert, oktober 2019  

 

Cookies (Cookie statement)

Op de website en online diensten van MOTO INSIDE kan gebruik worden gemaakt van cookies.

Wat zijn cookies?

Op deze website kan gebruik worden gemaakt van cookies. Cookies zijn tekstbestanden die uw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer u een website bezoekt. Ze bevatten kleine hoeveelheden informatie. Door middel van cookies kunnen wij een computer of mobiel apparaat herkennen bij terugkerend bezoek.

Cookies worden vaak gebruikt om websites te personaliseren en de gebruikservaring te verrijken. Door middel van cookies slaan we bijvoorbeeld voorkeuren (tijdelijk) op en bewaren we door u gemaakte keuzes. Daarnaast gebruiken we cookies om te zien welke webpagina’s mensen hebben bezocht en om te meten hoe effectief advertenties en zoekopdrachten zijn. Verder bieden cookies ons inzicht in het surfgedrag van gebruikers, zodat we onze websites, communicatie en producten kunnen verbeteren.

Er kan ook gebruik worden gemaakt van zogenaamde “web beacons”. Dit zijn plaatjes die normaal gesproken niet zichtbaar zijn voor de gebruiker. Deze “web beacons” kunnen net als cookies worden gebruikt om het surfgedrag van gebruikers te volgen. We kunnen “web beacons” ook gebruiken in met HTML opgemaakte (dus niet platte tekst) e-mailings die wij versturen. Op die manier kunnen we bijvoorbeeld zien of een e-mail is geopend en of er op bepaalde links is geklikt.

Indien u meer wilt weten over de werking van cookies kunt u terecht op www.allaboutcookies.org (Engelstalig).

MOTO INSIDE gebruikt de volgende cookies:

  1. Noodzakelijke cookies: deze zorgen ervoor dat u als gebruiker de juiste gegevens ontvangt van de server. Zonder deze cookies zijn bepaalde voorzieningen op onze website niet te gebruiken.
  2. Prestatie cookies: deze cookies verzamelen informatie over uw surfgedrag op onze website. Aan de hand van deze gegevens kunnen we onze website, producten en dienstverlening optimaliseren.
  3. Functionele cookies: met deze cookies onthouden onze websites welke keuzes u heeft gemaakt. Zo kunnen we een cookie gebruiken om uw gebruikersnaam te onthouden, zodat u deze niet steeds opnieuw hoeft in te voeren.

Welke cookies worden op deze website gebruikt? 

MOTO INSIDE maakt op www.MotoInside.app en app.MotoInside.app gebruik van de volgende cookies:

Categorie    

Doel

Gebruikerssessies

Deze functionele cookies zorgen ervoor dat de gebruiker de juiste gegevens ontvangt van de server.

Google Analytics

Tracking cookies ten bate van websitestatistieken.

Doubleclick cookies

Tracking cookies ten bate van Doubleclick-statistieken.

Sitestat cookies

Tracking cookies ten bate van Sitestat statistieken

Social media cookies

Tracking cookies ten bate van Facebook en Twitter. Deze cookies zorgen er o.a. voor dat onthouden blijft of je bent ingelogd bij deze websites.

 

Welke partij plaatst de cookie?

Namen van de cookie(s)

Wat is het doel van de cookie?

Categorie

Hoe lang blijft de cookie bewaard?

Stripe

 –

Deze cookies worden geplaatst door Stripe, een betaalprovider tool. Noodzakelijk voor ons om betalingen af te handelen namens de club.

Noodzakelijke

Verwijderd aan einde sessie

FullStory

 –

Deze cookies worden geplaatst door FullStory, dit is een session replay tool om de UX van de applicatie te kunnen tracken. E-mailadressen en wachtwoorden zijn niet toegankelijk in deze applicatie.

Prestatie

Maximaal 2 jaar

Sentry

 –

Een tool om bugs en fouten in de applicatie op te kunnen sporen, zodat de applicatie niet crasht.

Noodzakelijke

Maximaal 5 jaar

Optimizely

 –

Deze tool wordt gebruikt om AB-tests en feature flags aan te zetten. Dit om nieuwe features + conversie te testen.

Prestatie

Maximaal 5 jaar
Hoe kunt u onze cookies uitzetten?

MOTO INSIDE gebruikt op deze website noodzakelijke, prestatie en functionele cookies. Wanneer u niet wilt dat wij deze cookies gebruiken, dan kunt u deze in de instellingen van uw browser (internetprogramma) uitschakelen. Ook kunt u er voor kiezen om een signaal te krijgen voor iedere cookie die wordt geplaatst. Dit kan zowel in het algemeen of voor een specifieke website. De exacte plaats en namen van de instellingen kunnen verschillen tussen versies. Raadpleeg bij problemen de website van de fabrikant van uw browser.

Het niet accepteren van cookies beperkt het gebruik van onze website en diensten. Hoewel u deze website nog steeds kunt bezoeken, is het mogelijk dat als cookies niet worden geaccepteerd, bepaalde diensten of elementen van de site niet optimaal functioneren.

Uitzetten van cookies voor uw browser: 

Internet Explorer (8 en verder)
Klik rechtsboven op de optie “Extra”
Kies ‘Internetopties’ > ‘Privacy’ > ‘Instellingen’ > ‘ Geavanceerd’
Hier kunt u de cookies uitschakelen of vragen om een bevestiging als er een cookie wordt geplaatst.

Firefox (13 en verder)
Ga naar ‘Extra’ > ‘Opties’ > ‘Privacy’
Haal het vinkje weg bij cookies van websites accepteren.

Google Chrome (19 en verder)
Klik rechtsboven op het gereedschap icoon (moersleutel)
Kies ‘Instellingen’ > ‘Geavanceerde instellingen weergeven’ > ‘Instellingen voor inhoud’
Klik aan bij cookies: sites niet toestaan gegevens in te stellen en voorkomen dat cookies van derden worden ingesteld.

Safari (5 en verder)
Ga naar ‘Voorkeuren’ > ‘Privacy’
Geef aan dat u alle cookies wilt blokkeren.

Voor andere browsers verwijzen wij u naar de website van de fabrikant van uw browser.